Naar goede gewoonte..

Vriendlief, Jaxon en ik zouden op klimvakantie gaan, deze weken, zoals altijd in de meivakantie hè! Maar het weer zat in Zuid-Frankrijk erg tegen.. vooral afgelopen zondag zou het bar en boos zijn.. ik denk dat het dat enorme front geweest is, die ’s nachts, van zondag op maandag, hier in de lage landen ook huisgehouden heeft..! Een paar klimvrienden besloten dan maar naar Kroatië te gaan.. maar ja.. die hebben tegenwoordig een camper.. da’s gemakkelijker reizen, zo’n eind hè. Dat gingen wij niet doen. En toen viel de laatste klimvriend, die mee zou gaan naar Frankrijk, van z’n fiets.. en hinkelt nu rond met een dikke knie en kan niet mee..! Géén klimmen dus voor vriendlief.. maar we hadden nog steeds wel zin om er even tussenuit te gaan. En dús hielden we de weersvoorspellingen goed in de gaten en besloten we deze woensdag af te reizen.. toch maar naar La Douce France waar het weer nu toch weer even goed lijkt te worden.

Nu was de continuïteit van dit blog al niet wat het ooit op het oude geweest was, maar ik kom er net weer lekker in. En bovendien moet ik het plannen van postjes op dit blog ook eens in de vingers krijgen.. niks zo goed om het dan maar gewoon te dóén hè. En dus plaats ik, naar goede gewoonte, een vakantierebus. Iedereen weet wel hoe dat werkt, dat ga ik niet meer uitgebreid uitleggen.. en ik gebruikte er een paar toch wel redelijk goede of leuke foto’s voor, zodat er voor de niet-puzzelaars onder mijn bezoekers toch ook wat te zien valt.

Geen níéuwe foto’s helaas.. dus ze kunnen bekend voorkomen, maar okee. Dit is deel 1 van de rebus dus.. elk deel levert een woordje op en als de laatste foto geplaatst is, worden die woordjes achter elkaar een voor mij toepasselijke zin. Én dan zijn we weer terug van vakantie hè! Ik wens jullie allemaal mooie meidagen toe!

01

Advertenties

14 gedachten over “Naar goede gewoonte..

 1. Ik blijf problemen houden om reacties te plaatsen. Er wordt mijn steeds gevraagd om bij WP in te loggen. Op mijn smartphone wil het helemaal niet.

  Like

 2. Hoi Mizzke!
  Geniet van jullie vakantie! Wij zullen de rebus wel oplossen!
  Je planknopje heeft toch gewerkt. 😀
  Groetjes!

  Like

 3. Hallo Mizzie Vriendlief en Jaxon…Bedankt voor het mooie lieve kaartje,het heeft me wel deugd gedaan…Ik zie dat jullie op verlof zijn, wel ik oop dat jullie mooi weer zullen hebben…T’is wel een wennen op je nieuwe blogje, maar de foto’s komen meer tot hun recht, echt prachtig..Tot nu alles oké met mij alleen het zicht is nog nie zo goed,daarom blog ik ook nie zoveel….Maar ik ga door zolang het gaat…Veel liefs van Annytje en pootje voor Jaxonxxx

  Like

 4. Goeie reis naar Frankrijk. De reacties zullen hier wel zichtbaar zijn dus is het wel oppassen.

  Like

 5. Ja, we zullen waarschijnlijk geen reacties kunnen geven, anders verknoeien we het misschien. Maak het niet te moeilijk voor mij hé…

  Like

Reacties zijn gesloten.