Rebus 5..

05

85

Deze foto hierboven heeft niks te maken met de jarige van vandaag hoor.. dat is namelijk zéker geen heks, maar mijn fantastisch lieve vriendin in Brugge, de mama van Lena, Simonne, die vandaag een mooie mijlpaal qua leeftijd bereikt.. 85 jaar! Ik wil haar natuurlijk, ook al ben ik er niet, via dit blog (die ze zo goed volgt!), daar van harte mee feliciteren en een heel fijne dag toewensen!

Drie dikke Hollandse zoenen voor jou, jarig jetje! *smak*smak*smak*! Maak er samen met Lena maar iets moois van vandaag.. dat heb jij dik verdiend!

Advertenties

13 gedachten over “Rebus 5..

 1. Hoi Mizzke!
  Lief van je dat je mama hier ook in de bloemetjes zet, maar je bent dan ook een lieverd hé! We hebben er een mooie namiddag van gemaakt hoor! Ik zit in mijn nachten en moest eerst slapen maar de taart als onttbijt was toch ook lekker! 😀
  De rebus komt in orde. Het 2e woord gevonden dank zij mama. 👍😀
  Groetjes!

  Like

 2. Hey Mizzdieke! Wat ben jij toch altijd lief en bezorgd om mij!Bedankt om nog eens míjn verjaardag te melden bij de rebus, zalig is dat! Ik doe ook mee aan de rebus! Had je niet gedacht hé! Maar dat versturen blijft wel een probleem !Ik heb er al 2 verstuurd, nu heb ik er een expert bijgehaald,daar gaan we,Lena zal hem versturen *

  Like

 3. Ik blijf het moeilijk vinden om op je blog te reageren. Ik krijg steeds nadat ik een reactie geplaatst heb “je reactie wacht op moderatie”

  Like

 4. Mooi hie jij ook steeds aan anderen denkt, dat is een gave!
  Voor de Poter-fans: ik ben er zeker van dat daar professor Tops woont.
  Prettige vakantie nog MizzD, en de rebus lijkt me dit jaar niet te moeilijk.

  Like

Reacties zijn gesloten.