Au revoir! :-)

buis 00’t Was toch even een getwijfel.. want de weersvoorspellingen zijn niet super goed voor de streek waar we heen willen voor een paar weekjes vakantie. De Drôme in Frankrijk is dat.. en meer bepaald het voor ons zo bekende plaatsje Buis-les-Baronnies. Maar we wagen het er denk ik maar op.. als het echt misgaat zal de vakantie gewoon wat korter worden dan gepland. Want de laatste week komt er ook nog een groep klimvrienden naar ons toe, maar als het regent zijn de rotsen te glad en kan er toch niet geklommen worden. En vriendlief, Jaxon en ik hebben er dan al een hopelijk mooie week met z’n drietjes op zitten.. de moeite al om af te reizen hoor!buis 02

Maar zoals altijd neem ik geen laptop mee op vakantie.. dus het bloggen zal wat mij betreft op een bijzonder klein pitje komen te staan. Natuurlijk laat ik de boel hier niet helemaal stilstaan, dat kan ik nooit over m’n hart verkrijgen voor zo’n lange tijd hehe.. leve de planknop! Ik maakte weer maar eens een puzzeltje..  gewoon voor de lol hè, voor mensen die het leuk vinden om dat te doen. Het is een beginletter-puzzel.. elke dag staan er drie (of meer) fotootjes die een gezamenlijk thema hebben.. de eerste letter van dat thema zet je op de juiste plek (dat wordt aangegeven) in de oplosbalk. Als je alle letters gevonden hebt, ontstaat er in die balk een toepasselijk zinnetje.. dat is de oplossing.
MAAR! dan ben je er nog niet.. want elke dag staat er ook nog een vraag bij, die min of meer ook met het thema te maken heeft. Voor de volledige oplossing van de puzzel moet je de antwoorden op die vragen ook opschrijven.. en die zijn niet altijd even gemakkelijk, maar heel goed te googelen eventueel hoor!buis 01

buis 03Mocht je mee willen doen om een eervolle vermelding op dit blog, dan kun je je oplossing, dat dus bestaat uit dat zinnetje van de beginletters plús alle antwoorden op de vragen, aan mij door mailen. Doe dat vóór maandag 29 oktober 19.00u.. dan kan ik het nog in m’n postje met de oplossing van de puzzel verwerken. Je hoeft echt niet álles te weten hoor.. het hoeft niet perfect te zijn, als je er maar lol in gehad hebt om mee te doen hè.. daar gaat het om. Maar meedoen is sowieso ab-so-luut geen verplichting natuurlijk.. je kunt ook gewoon naar de foto’s kijken. 🙂buis 04

Nou.. hoelang we precies wegblijven weet ik dus nog niet, maar de puzzel zal sowieso door blijven lopen totdat ie klaar is hoor! Succes ermee en vooral dus ook heel veel plezier!

Dat laatste hopen wij ook te hebben in Buis-les-Baronnies!!

buis 05

Advertenties

24 gedachten over “Au revoir! :-)

 1. Zeker tot weerziens MizzD, maar niet zo lang wegblijven zo dat je wagentje niet op die oude Citroën gaat lijken! (grapje)Maar ik wens je alle goeds voor jezelf, je jongens, en de vrienden en al wie je op jullie weg mogen ontmoeten! En vergeet de geitenkaas niet!
  n.b. toch weer druk bezig geweest met je puzzel, ja ik doe mee, gewoon voor de fun, zonder dokter Google, ik wil mijn grijze celletjes als ik er nog voldoende heb, in topconditie houden, zoals Hercules Poirot!

  Like

  1. Hahaa nee, dat zou wel héél lang zijn.. die Citroën was tot roest gereduceerd, die heeft er aardig wat jaartjes gestaan vermoed ik! 🙂
   Hercules zou de moeite niet doen denk ik.. de puzzel is niet zo moeilijk hoor.. dan kan iedereen die dat wil lekker meepuzzelen hè!

   Like

   1. Moeilijk of niet ik heb alle tijd, en het is goed om de gedachten even een andere wending te geven!
    Ik kijk er al naar uit, ach niet moeilijk zegt onze MizzD!

    Like

    1. Zo is dat.. altijd een aardige afleiding op z’n minst!
     Moeilijk of makkelijk is relatief hè.. wat de één moeilijk vindt vindt de ander juist makkelijk.. maar ik denk dat als je een béétje algemene ontwikkeling hebt, wel een eind kunt komen zonder dokter Google hoor!

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.