22 gedachten over “***

 1. Ik wist dat het deze week een jaar geleden was. Ik wist niet precies welke datum maar we waren toen ook net de eerste week in Turkije.

  Wat een mooi eerbetoon heb je ervan gemaakt.

  Like

 2. Wat lief geschreven, je hebt haar echt in je hart gesloten. Hans

  @ die update is inderdaad de laatste van december.

  Like

 3. Reeds een jaar geleden dat je je goede vriendin verloor, MizzD, Het gemis verdwijnt nooit, maar gelukkig doen mooie herinneringen dat ook niet,

  Like

 4. Héél mooi en zó waar!
  Dikke knuffel voor jou vandaag! Xxx ❤
  Bedankt voor jouw lief kaartje dat ik vandaag in de brievenbus kreeg! 😘
  Groetjes!

  Like

   1. psje.. heb vandaag ook zonder dat ik het wist afscheid moeten nemen van m’n skynetarchief.. geen foto meer te zien. :-/ Had die lui nog zo gevraagd, in meerdere mailtjes, of die foto’s goed stonden zo, of ik ze niet anders op moest slaan en elke keer zeiden ze dat het zo goed was. Maar nu die blogs blijkbaar echt pas helemaal weg zijn, zijn m’n foto’s dus tóch ook foetsie en dat maakt die postjes gewoon waardeloos. Maakt m’n dag nog een pietsie verdrietiger dan ie al was. :-/

    Like

    1. Och, zulke lieve reacties doen ook meer dan goed hoor!
     Heb net even zitten janken, maar nu gaat het wel weer.. ben eigenlijk gewoon nijdig op mezelf dat ik me zand in m’n ogen heb laten strooien door die sukkels daar, die zogenaamde deskundigen. Maar ja, je bent zelf een digibeet of je bent het niet hè.. en ik bén het dus. Jammer.. 12 jaar werk weg. Maar ik overleef ’t wel.

     Like

  1. We wisten al járen dat het eraan zat te komen, maar het ging uiteindelijk véél te snel.. rotziekte.
   In Vlaanderen kan ik bijna niet anders dan aan haar denken.. dus ik moest maar vaak nog naar Vlaanderen trekken hè.. doe ik eigenlijk veel te weinig.

   Like

  1. Goeiemorgen Haba.
   Aan hen denken houdt hen levend, maar dat gaat (ik denk voorál zoals jij met je lieve man) vaak wel automatisch hè.. zóveel mooie herinneringen.

   Like

Reacties zijn gesloten.