Rebus 1

Ja mensen.. wij zijn er weer eens eventjes tussenuit voor een hopelijk deugddoende vakantie! Met z’n drietjes.. dus geen sportklimmen deze voorjaarsvakantie voor vriendlief. De klimvrienden hadden allemaal zelf ook andere vakantieplannen.. er gingen er een paar fietsen in Nederland en een ander paar in de Provence..  weet niet of dat doorgegaan is.. het weer was in die streek niet zo goed volgens de voorspelling. Helemaal niet zo voor Frankrijk.. wíj gaan in ieder geval eens uitwijken naar onze oosterburen.. Duitsland dus! Weer eens wat anders.. maar we zagen vorig jaar met dat lange weekend in de Eifel dat het dáár ook geweldig mooi is hè. Nu gaan we ietsje zuidelijker, naar het Rijngebied. En we zullen wel zien wat het wordt.

In ieder geval: eventjes geen bloggen voor mij, want op vakantie raak ik geen pc, laptop of wat dan ook met internet aan hoor.. da’s iets voor thuis voor mij.. op vakantie lees ik lekker boeken en doen we wat meer actievere dingen, zoals wandelen en mooie stadjes bekijken hè! Ik heb die pc nog nooooit gemist op vakantie!

Maar m’n blog helemaal stil laten staan doe ik eigenlijk ook nooit.. en ik weet dat er een paar fanatieke puzzelaars onder m’n lezers zitten hehe. Dus die doe ik dan weer eens het plezier van een rebus.. daarvan weet iederéén wel hoe het werkt hè! Heb er weer aardige foto’s voor uit m’n archief getoverd, dus ook de mensen die niét mee willen puzzelen hebben nog wat te zien dan! Ik ga de reacties trouwens níét modereren.. dus púzzel je mee, maak het dan voor de anderen niet te gemakkelijk (of niet leuk meer) door meteen je antwoord erop te gooien in je reactie hè! Reageren mag natuurlijk altijd wel, maar hou je een beetje op de vlakte dan hè! hehe!

Weet niet hoe lang we weg gaan blijven, hangt van een paar factoren af.. maar in ieder geval veel plezier en succes met de rebus gewenst (hieronder de eerste opgave) en ik hoop jullie ná de vakantie hier weer te mogen begroeten!

01

10 gedachten over “Rebus 1

  1. Wens je veel vakantie plezier, ik lees graag de verhalen.
    Ga weer mijn best met de rebus doen, begint al lastig. Hans

    Like

  2. Nogmaals een fijne vakantie gewenst hoewel je dit, denk ik, pas na je vakantie zal lezen.
    Natuurlijk ga ik weer proberen de rebus op te lossen.

    Like

Reacties zijn gesloten.