15 gedachten over “***

  1. Hij was eigenlijk knapper dan Jaxon.. een veel mooiere dikkere vacht. Maar dat oranje spreekt meer mensen aan blijkbaar, want voor hém krijg ik meer complimentjes op straat.

   Like

 1. Hoi Mizzke!
  Vijf jaar geleden alweer! Het lijkt alsof het gisteren was dat ik dat bericht kreeg!
  Vandaag ook al een week geleden dat we mama’s Bazieltje moesten laten inslapen. Het is weer een zware klap geworden! 😰
  Groetjes!

  Like

  1. Ik was er al bang voor hoor.. het is niet ‘alleen’ het overlijden van dat beestje, maar alles wat ermee samenhangt hè, aan herinneringen en emoties.. niét gemakkelijk voor zo’n oud mensje als je mama. Ik hoop dat ze het verdriet toch een plaatsje kan geven.

   ’t Was zo onverwacht, Axels overlijden vijf jaar geleden hè.. heb zelf echt nog niet het gevoel dat het alweer zó lang geleden is.. de tijd vliegt toch hé.

   Like

   1. Ik hoop het ook! Ze doet héél erg haar best maar is met ups en downs!
    Ja, het gaat snel! We kennen elkaar ook al een hele tijd hé! 😁
    Groetjes!

    Like

  1. Zeker weten!
   Ik zat me laatst nog af te vragen hoe het met jullie oude Jaak ging.. helemaal weer de oude geworden na die operatie?

   Like

 2. Goede morgen Mizz. Ja jammer dat onze geliefde huisdieren zoveel korter leven dan wij zelf. Maar in die korte tijd kunnen ze je een hoop liefde geven. Zonder dieren is het leven ook saaier en leger voor mij althans en dat geldt voor de meeste dierenliefhebbers. Ik wens je een fijne maandag toe met mooie herinneringen aan Axel.

  Like

  1. Da’s ook de reden dat je er tóch steeds opnieuw weer aan begint hè.. ook al doet dat afscheid nemen zó zeer, die liefde en de lol die zo’n beest je geeft weegt daar ruimschoots tegenop.

   Like

Reacties zijn gesloten.