Zaandam hoikoe..

hg gretaWilde vandaag éigenlijk overslaan met posten, maar wil deze gelegenheid te baat nemen, om nóg een trouwe blogvriendin te feliciteren met haar verjaardag vandaag.. Greta! Een bloggertje-zonder-blog, zoals we dat plachten te noemen in vroeger tijden bij een vorige blogprovider. En zólang leest zij dus al op mijn blog.. vanaf het prille begin in 2006 toen ik begon. Dat ‘trouw’ was dus echt wel het juiste woord hè!

Lieve Greta.. heel hartelijk gelukgewenst en ik wens je een prachtige dag toe, samen met al die je lief zijn! *smak*smak*smak!

En op onderstaande foto zien jullie allemaal waar ik gisteren was om te wandelen.. een wandeltocht voor het goede doel, maar vooral om m’n nichtje nog maar weer eens te steunen, nu zij nog steeds worstelt met die ellendige ziekte die haar trof. Ze wandelde zelf ook dapper mee!! echt wel heel erg super.. maar het is dan ook een bikkel hè! Ik ga ná het verslag over ons Sy-weekend uiteraard ook van deze wandeltocht, de Dam tot Damtocht, nog het nodige laten zien verder!

zaandam hoikoe

23 gedachten over “Zaandam hoikoe..

 1. Ik heb verschillende malen de Dam tot Damtocht gelopen. Soms met wandelmaatjes en soms alleen. Ik heb gisteren ook weer een wandeltocht gedaan. Een tocht van 15 km vlak bij mijn woonplaats. Mijn wandelmaatjes liepen ergens anders een tocht maar ik vond het wel fijn om alleen te wandelen deze keer.
  Wat is je nichtje toch een bikkel om deze tocht ook te wandelen

  Ook ik wil Greta feliciteren met haar verjaardag.

  Like

  1. Heb eerlijk gezegd een kléín beetje naar je uitgekeken.. maar het was zó druk bij de finish dat ik het algauw opgegeven heb! 🙂 Maar ben blij dat je het wandelen toch weer opgepakt hebt.. en zo’n tochtje alleen, dan kan je de dingen eens goed op een rijtje zetten in je hoofd hè. Óf juist dat kamertje daarboven eens proberen helemaal léég te maken.. dat kan ook!

   Nichtje had een blaar.. en die mag ze niet doorprikken, want ze mag natuurlijk geen infectie krijgen. Dus ging ze er maar een compeedje opplakken.. het is echt een bikkel en ze had volgens mij het meeste plezier van ons allemaal hehe. Haar oudste dochters hadden het idee gehad om die tocht weer te doen voor hun mama.. en wilden graag zoveel mogelijk familie mee hebben.. nouuu.. we waren, inclusief wat kleintjes, met ons 29-en..! En het was heel gezellig en een prachtige wandeldag!

   Like

  1. Ja, Zaandam was voor mij ook al een stukje.. ben met de trein gegaan omdat ik even liever niet zo’n eind alleen in de auto rij en was dik anderhalve uur onderweg. Maar met de intercity direct (die ook vanaf Brussel en Antwerpen rijdt) gaat het wel sneller.. kost alleen ook extra.

   Like

  1. Heel zeker Edward. Wij leven in een jachtige maatschappij en gaan soms voorbij aan zaken en gebeurtenissen die zo kostbaar zijn. Alles lijkt zo evident maar voor mij toch is een wens altijd weer een gelukzalig moment.

   Like

 2. MizzD eigenlijk horen jij en je jongens er ook bij, bij diegene die me lief zijn. 13 jaar heb ik alle wel en wee meegemaakt in jouw familie, en dat zegt wel wat. Dank, en nogmaals dank in het bijzonder aan U, aan Fotorandje en merel.

  Like

   1. Ja Lena U bent ook al zo lang lezertje bij MizzD. Vele mensen komen in je leven, velen gaan, maar sommigen zoals U laten een blijvend stukje “vriendschap” na in je hart ook al heb ik je noch nooit ontmoet.

    Like

  1. Ja, ik vind het dus ook wel speciaal.. béétje over de top, maar dat maakt het nu juist zo leuk! 🙂
   Nou, nee, dat kan dus niet meer.. maar laten we maar hopen dat de dokters het zo lang mogelijk kunnen rekken hè.. aan m’n nichtje zal het niet liggen!

   Like

Reacties zijn gesloten.