30 gedachten over “Corona hoikoes

 1. Ik kom ook niet buiten ,alleen als het nodig is en wandelen met deze hitte kan ook niet want kan helemaal niet tegen de hitte.Morgen misschien voor dag en dauw.Leuke post heb je neergezet.Alhoewel ik niet ver van Antwerpen woon en abonnement op de zoo heb.Kom ik er niet..zoals je zegt :”je verstand gebruiken” maar denkt dat er velen dat verloren zijn.

  Like

  1. Hey leuk Marylou.. ben je meteen weer eens komen kijken? 🙂
   Ik ben al begonnen aan m’n vervolgblog, maar moet alles weer even goed bekijken dus ik neem de tijd. Had nog ruimte voor foto’s voor één postje.. dat zal het laatste ‘gewone’ worden.
   En dan kan ik daarna natuurlijk een verwijspostje neerzetten.. dan komt iedereen op de juiste blog terecht zolang ze de url nog niet hebben aangepast hè?
   Nogmaals bedankt voor je hulp!
   En ja.. wat Corona betreft steken een hoop mensen liever hun kop in het zand dan dat ze ‘m gebruiken geloof ik.. níét slim!

   Like

 2. Goede morgen Mizz. zelf kom ik eigenlijk nauwelijks in de winkel hier in het dorp, teveel vakantiegasten, dus te druk. Met mooi strandweer haal ik soms snel wat boodschappen zo rond de middag dan ligt iedereen te bakken op het strand (waar ik in de zomer ook nauwelijks kom) Ik wens je een fijne woensdag toe.

  Like

  1. Ik ben vanmorgen vroeg, om iets over achten, weer boodschappen wezen doen.. dan zijn er nog nauwelijks mensen in de winkel en dan gaat het wel. Maar díé er zijn letten echt nergens op.. niet op afstand houden en niet op minder spullen aanraken en zo.. ikzélf probeer dan maar overal vér van te blijven.. en m’n handgelletje heb ik in m’n broekzak!

   Like

 3. Heel erg toepasselijk! Hier is het een drama qua drukte. De campings staan vol, de wegen staan vol, de stranden liggen vol, en je moet als Zeeuw maar overal wegblijven of alles slikken. Ik vind het het ergst om boodschappen te doen. Hou me al vanaf het begin aan de regels maar het is nu echt niet makelijk meer. We zullen zien waar het schip strand.

  Like

  1. Ongelofelijk dat het allemaal toegelaten is eigenlijk.. we waren zo mooi op weg dat virus eronder te krijgen met z’n allen.. mensen kunnen echt wel ongelofelijk stom zijn.

   Like

 4. Ja eng hoor met die enorme toename vooral als je dan ook nog in Rotterdam woont. Ik las in de krant dat het hier ook wat was toegenomen. Die vakantietijd doet er ook geen goed aan.

  Like

  1. Ja, echt waardeloos.. de mensen hebben blijkbaar gedacht dat na die versoepelingen we alweer terug konden naar het oude leventje en houden hier echt nergens meer rekening met elkaar.. maar dat kán nog helemaal niet hè! Het resultaat is er dus.. en ik ben echt bang dat het gewoon weer helemaal uit de hand gaat lopen.

   Like

   1. Vooral de leeftijd 20 – 29.

    @ ik heb nu niets om te proberen, anders neem ik wel iets anders voor de vloer.

    Like

  1. Dank je.
   Ook nog voor je tip voor ‘opruimen van m’n media-tegoed’. Heb een aantal oude headers kunnen deleten, waardoor ik in ieder geval dit en nóg een postje (laatste over de wandeling rond het Oostvoornse Meer) nog kan maken.. daarna zien we wel weer. 😉

   Like

    1. Ja, zo is dat! Nu is het wachten op een mailtje van die blogster die Lies aanraadde.. en ik denk dat het gaat lukken gratis door te gaan.. we zullen zien. 🙂

     Like

  1. Nee, die denken dat de mensen als ze een vinger krijgen niét maar meteen de hele hand nemen. En dan moeten de vakantiegangers nog terug komen.. Frankrijk balanceert ook al op een zijden draadje..!

   Like

Reacties zijn gesloten.