Over

 

Hoi, ik ben een steenbok uit 1960, geboren in de oudste stad van Holland, Dordrecht.. en al een eeuwigheid woonachtig in Rotterdam-Zuid. Sámen met de allerliefste man van de wereld, al sinds 1981. Ik wandelde altijd al heel graag, kom uit een echte wandelfamilie.. en sinds wij een hond hebben, wandel ik dus elke dag. Wij houden erg van Engelse setters.. een prachtig ras. Onze eerste braverd, Lennox (4 april 1991-11 april 2001) heeft nog steeds een hele speciale plek in ons hart. Onze tweede, Axel (27 aug. 2001-20 mei 2014) was echt een karakter.. lekker eigenwijs, maar ook oh zo lief.. hij wordt nog steeds gemist. Maar gelukkig is er alweer een tijdje een derde setter in ons leven om dat gemis te compenseren.. en dat doet hij met verve, onze Jaxon (19 sept. 2015).

Niet alleen met de hond hier in Rotterdam-Zuid ( dat groener is dan je zou denken!).. ik wandel ook nog geregeld georganiseerde wandeltochten, alleen of met één of meer zussen en/of andere familieleden. In de natuur of in een mooie stad wandelen we ook graag, m’n vriend en ik, in eigen land, maar ook op onze vakanties en tijdens weekendjes weg. Uitstapjes die ik met vriendinnen doe, behelzen vaak ook wel stadswandelingen.

En van ál die wandelingen maak ik heel graag fotootjes.. niks speciaals en met een simpel compact-cameraatje, maar ik heb daar plezier in en dat is (hoop ik!) te zien.

auto 12b