Stedenpuzzel 2

puzzel 02

Advertenties

21 gedachten over “Stedenpuzzel 2

 1. Hier heb ik zelf ook vaak foto’s gemaakt ook van de andere kant ๐Ÿ™‚ En in de stad van je eerste foto kwamen mijn man en ik ook vaak, heel gezellig. Maar in dit stadje ben ik niet meer geweest sinds mijn man daar voor dood van de straat is geraapt en later in het ziekenhuis is overleden, teveel nare herinneringen.

  Like

 2. Hmm, ik heb ook geen idee en google photo seach helpt mij geen mm vooruit met deze.
  Ook niet zo veel tijd om op zoek te gaan, dus ik ga maar gewoon genieten van de foto’s die passeren.

  Like

 3. MizzD ik ga het slim spelen vandaag, ik weet het ook niet, maar morgen een ander woord en zo denk ik de oplossing te vinden, echt heerlijk, maar ik weiger Google te gebruiken, tjonge waar moet je beginnen, daar zit het probleem, zoveel steden en dorpen met die letter

  Like

   1. Ah ja.. maar ik denk niet dat voor foto 1 een tip nodig was..! ๐Ÿ˜‰ Van deze weet alleen Hans het denk ik.. tipje van mij? ik was er begin dit jaar ( maar die postjes zijn dus kwijt).. maar ik was er ook heel vroeg in januari 2014.. met Axel er toen nog bij! ๐Ÿ™‚

    Like

 4. Zo een robuuste toren heb ik alleen nog maar in Steenbergen gezien maar dat zal het wel niet zijn want die brug herinner ik me niet.

  Like

  1. Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
   Het programma is beluisteren op de pagina โ€œBankโ€™s Radioโ€

   Like

 5. Deze morgen al heel vroeg komen kijken, je natuurlijk nieuwsgierig, hahaha een brug, gaan we zoals Hercule Poirot die zijn zaken oplost met wat hij noemt zijn ‘kleine grijze hersencelletjes’ goed aan het werk moeten zetten. Maar we gaan er voor MizzD!

  Like

Reacties zijn gesloten.